Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

Da li znate da lica koja obavljaju samostalnu djelatnost a porez plaćaju po stvarnom dohotku Godišnju prijavu poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL) mogu podnijeti elektronskim putem?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

14.04.2021.

SAOPŠTENJE:Sastanak sa rukovodstvom Privredne komore-Partnerski odnos za bolji poslovni ambijent

SAOPŠTENJE:Sastanak sa rukovodstvom Privredne komore-Partnerski odnos za bolji poslovni ambijent

Intenzivna saradnja Privredne komore i Uprave prihoda u interesu je biznis zajednice i države i doprinijeće unapređenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori. Partnerstvo će biti dodatno afirmisano skorim potpisivanjem sporazuma o saradnji, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Privredne komore Vlastimira Golubovića i v.d. direktora Uprave prihoda Aleksandra Damjanovića, 14. aprila 2021. godine.

više...
12.04.2021.

OBAVJEŠTENJE:Privremeno suspendovan rad sa strankama u Centralnom registru privrednih subjekata

Poštovani poreski obveznici, Obavještavamo vas da Uprava prihoda u zavisnosti od epidemiološke situacije i zdravstvenog stanja službenika koje se svakodnevno mijenja svoj rad nastavlja dalje prilagođavati kako bi u najvećoj mogućoj mjeri zaštitila javno zdravlje.

više...
09.04.2021.

SAOPŠTENJE:UPCG i Uprava prihoda dogovorile formiranje Koordinacionog tijela za saradnju

SAOPŠTENJE:UPCG i Uprava prihoda dogovorile formiranje Koordinacionog tijela za saradnju

Analiza stanja u privredi i dogovor o realizaciji zajedničkih aktivnosti i unapređenju dalje institucionalne saradnje, bile su teme sastanka koji su predsjednik Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) Predrag Mitrović i v.d. direktor Uprave prihoda (UP) Aleksandar Damjanović, sa saradnicima, održali danas u prostorijama UPCG.

više...
06.04.2021.

Forma Obrasca Godišnje prijave poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL)

Ovdje možete pogledati formu Obrasca Godišnje prijave poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL)

više...
06.04.2021.

OBAVJEŠTENJE: Centralni registar privrednih subjekata zbog epidemiološke situacije posluje s ograničenim kapacitetom, sve usluge privrednicima pružaju se nesmetano

Uprava prihoda obavještava privrednike da Centralni registar privrednih subjekata zbog odsustva jednog broja zaposlenih uz zdravstvenih razloga-infekcije Covid-19 trenutno posluje u otežanim okolnostima i s ograničneim kapacitetom, ali da uprkos navedenoj epidemiološkoj situaciji nastoji da u maksimalnoj mjeri pruži visok stepen usluga svim privrednicima, posebno imajući u vidu rokove za usklađivanje poslovanja sa Zakonom o privrednim društvima.

više...