Manja slova Veća slova RSS

Da li znate da lica koja obavljaju samostalnu djelatnost a porez plaćaju po stvarnom dohotku Godišnju prijavu poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL) mogu podnijeti elektronskim putem?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

09.04.2021.

SAOPŠTENJE:UPCG i Uprava prihoda dogovorile formiranje Koordinacionog tijela za saradnju

SAOPŠTENJE:UPCG i Uprava prihoda dogovorile formiranje Koordinacionog tijela za saradnju

Analiza stanja u privredi i dogovor o realizaciji zajedničkih aktivnosti i unapređenju dalje institucionalne saradnje, bile su teme sastanka koji su predsjednik Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) Predrag Mitrović i v.d. direktor Uprave prihoda (UP) Aleksandar Damjanović, sa saradnicima, održali danas u prostorijama UPCG.

više...
06.04.2021.

Forma Obrasca Godišnje prijave poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL)

Ovdje možete pogledati formu Obrasca Godišnje prijave poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL)

više...
06.04.2021.

OBAVJEŠTENJE: Centralni registar privrednih subjekata zbog epidemiološke situacije posluje s ograničenim kapacitetom, sve usluge privrednicima pružaju se nesmetano

Uprava prihoda obavještava privrednike da Centralni registar privrednih subjekata zbog odsustva jednog broja zaposlenih uz zdravstvenih razloga-infekcije Covid-19 trenutno posluje u otežanim okolnostima i s ograničneim kapacitetom, ali da uprkos navedenoj epidemiološkoj situaciji nastoji da u maksimalnoj mjeri pruži visok stepen usluga svim privrednicima, posebno imajući u vidu rokove za usklađivanje poslovanja sa Zakonom o privrednim društvima.

više...
02.04.2021.

ISRCG organizuje seminar na temu poresko i radno zakonodavstvo

Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore organizuje stručni seminar - webinar na temu poresko i radno zakonodavstvo.

više...
01.04.2021.

SAOPŠTENJE – Do 31. marta 2021. godine evidentirano 24.869 prijava poreza na dobit pravnih lica i 26.126 finansijskih iskaza za 2020. godinu

U zakonom propisanom roku do 31. marta 2021. godine 24.869 poreskih obveznika podnijelo je prijavu poreza na dobit pravnih lica za 2020.godine.

više...