Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  

        хттпс://ефирма.таx.гов.ме      

 

ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ ИСКАЗА             
 пу Цалл центар Пореске управе 19707
пореска

  Пореска управа

   

 ЕФИ

   

    Тwиннинг пројекат 'Подршка Пореској управи'     Пореска управа

 

Пореска управа

ПОРЕСКИ КАЛЕНДАР

 

еУправа

                  

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Да ли знате да лица која обављају самосталну дјелатност а порез плаћају по стварном дохотку Годишњу пријаву пореза на доходак физичких лица (ГППФЛ) могу поднијети електронским путем?


Питајте Пореску управу

Актуелности

03.03.2021.

ЈАВНА САОПШТЕЊА Радне групе за финансијске мјере у борби против прања новца (Финанциал Ацтион Таск Форце - ФАТФ)

Обавјештавамо Вас да су на сајту Управе полиције - Сектор за финансијско обавјештајне послове објављена сљедећа саопштења Радне групе за финансијске мјере у борби против прања новца (Финанциал Ацтион Таск Форце - ФАТФ):

више...
02.03.2021.

Фискални сервис - Техничка спецификација - Прилог1 (Израчуни) (в3)

Фискални сервис - Техничка спецификација - Прилог1 (Израчуни) (в3)

више...
24.02.2021.

ПОДНЕСИТЕ ПРИЈАВУ ПОРЕЗА НА ДОБИТ И ФИНАНСИЈСКЕ ИСКАЗЕ ДО 31. МАРТА

Обавјештавамо пореске обвезнике о одговору на молбу Института сертификованих рачуновођа Црне Горе за одлагање рока за подношењем годишњих пријава пореза на добит правних лица и финансијских исказа за 2020. годину:

више...
24.02.2021.

Ажурирана Бијела листа пореских обвезника

Управа прихода Црне Горе објавила је ажурирану Бијелу листу – списак пореских обвезника код којих је уочен највећи степен фискалне дисциплине. На листи су се нашла имена пореских обвезника с којима Управа континуирано остварује успјешну сарадњу у погледу поштовања пореских прописа и измиривања пореских обавеза. Обвезници с Бијеле листе препознати су као компаније које уредно измирују обавезе према својим повјериоцима, укључујући и државу, те самим тим представљају и афирмативне потенцијалне пословне партнере на тржишту.

више...
23.02.2021.

ПОДНЕСИТЕ ИОППО ОБРАЗАЦ ДО КРАЈА ФЕБРУАРА

Управа прихода подсјећа пореске обвезнике да су у складу са Законом о порезу на добит правних лица и Правилником о облику и садржини извјештаја о обрачунатом и плаћеном порезу по одбитку на приходе које оствари резидентно и нерезидентно правно лице обвезници пореза по одбитку дужни да поднесу извјештај о уплаћеном порезу по одбитку, за исплаћене приходе (ИОППО).

више...